Od petka do ponedeljka na programu su svi mečevi 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Voždovac – Radnički Niš, Mladost – Crvena zvezda, Inđija – Vojvodina i Partizan – OFK Bačka. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realzovani od strane TV Arena sport.

VOŽDOVAC – RADNIČKI NIŠ (petak 25.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Voždovac dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Biće to duel dva kvalitetna i ambiciozna tima, koja se bore za bolji plasman, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i četiri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 6:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 0:0. Ovaj duel je zakazan za petak 25.septembar 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (subota 26.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – Zlatibor, TSC – Spartak ŽK (noseća utakmica), Čukarički – Mačva i Radnik – Rad. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MLADOST – CRVENA ZVEZDA (subota 26.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 3)

Derbi meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Lučanima gde domaća Mladost dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Oba tima su sezonu započela u skladu sa ambicijama i kvalitetom, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone imali maksimalan učinak, sa osam ostvarenih pobeda, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 6:0. Ovaj duel je zakazan za subotu 26.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 2 UTAKMICE (nedelja 27.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na dva meča 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Proleter – Novi Pazar i Napredak – Metalac. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

INĐIJA – VOJVODINA (ponedeljak 28.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih duela 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Inđiji gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Belo-zeleni će zasigurno pokušati da iskoriste umor gostiju nakon evropskog okršaja, ali nema sumnje da Novosađani imaju ulogu apsolutnog favorita. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz pet pretrpljnih poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:0. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 17 bodova na svo kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 2:0. Ovaj duel je zakazan za ponedeljak 28.septembar 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – OFK BAČKA (ponedeljak 28.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Prema tradiciji, kvalitetu i trenutnoj formi domaći tim ima ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati izuzetno motivisane goste. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 0:0. Ovaj duel je zakazan za ponedeljak 28.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.