Ristanović: Treba da čekamo svoju šansu, koja će sigurno doći

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 703

Čajetinski Zlatibor u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Užicu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba Zlatiboraca, Predrag Ristanović, veruje da njegov tim može da iznenadi crno-bele i da izbori povoljan rezultat:

’’Svi misle da ekipa Partizana ne može da se pobedi, ali ja mislim da može se pobedi, da može da se odigra jedna dobra utakmica. Ako se i ne pobedi, može da se dođe do povoljnog rezultata. Očekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, da možemo da se suprotstavimo njima. Važno je da se ne primi rano gol u nekom ranom periodu utakmice. Treba da čekamo svoju šansu, koja će sigurno doći, i da je iskoristimo. Oni su imali tešku utakmicu, igrali su 120 minuta, putovali, sada ponovo putuju u Užice. Sve to njima stvara problem, uz crveni karton Sume koji neće nastupati i povredu Sadika koji je pod znakom pitanja.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Partizana igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Zlatibor

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte