Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da su mečevi pre i posle evropskih duela uvek problematični, ali da je zadatak stručnog štaba da igrače pripremi na pravi način:

’’Voždovac je ekipa koja  je u poslednje vreme verna svom stilu igre, ne odustaje od nečega što je započela pre nekoliko godina. Uvek se nadigravaju, mlad su tim, kada je protivnik Crvena zvezda nemaju šta da izgube. Sigurno je da će sutra doći da se nadigravaju sa nama, a mi smo kao i uvek, pogotovo kada se igra kod kuće, spremni da pružimo maksimum. Posle izuzetno teške utakmice koju smo odigrali pre nekoliko dana sigurno da će biti izmena u timu. Imamo vremena danas i sutra da vidimo kako se igrači osećaju. Nećemo rizikovati nijednog momka za kojeg nismo sigurni da je u potpunosti spreman. Idemo dalje, svaka sledeća utakmica je najbitnija i u svakoj idemo na pobedu. Poznato je da su dueli pre i posle evropskih utakmica diskutabilni, jer odvlače pažnju. Zadatak stručnog štaba je da upravo učini sve kako bi igrači mislima bili samo na sledećem meču. Nema sumnje da ko god bude igrao sutra zna koji dres nosi i nemam dilemu da će pružiti maksimum u datom trenutku. Voždovac je prepreka ka cilju koji želimo da ostvarimo, a to je osvajanje titule.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda