Ivanjički Javor Matis u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžulić, ističe da igrači što pre treba da zaborave pobedu nad Vojvodinom i da motivisani i sa respektom prema rivalu uđu u ovaj duel:

’’Očekujem da igrači što pre zaborave utakmicu i pobedu protiv Vojvodine. Čeka nas novi protivnik, novo dokazivanje. Rad jeste poslednji na tabeli, ali ne možemo zanemariti činjenicu da oni u prvih pet kola nisu mogli da registruju igrače. Dobili su nakon toga nekoliko iskusnih fudbalera, sa tom ekipom savladali su ekipu Napretka, a potom izgubili od Partizana. Mada, tu utakmicu ne možemo komentarisati, jer to nije realno, pošto Crvena zvezda i Partizan imaju najjače sastave u ligi. Doveli su i novog trenera, nekadašnjeg trenera Javora. Verujemo da će sa mnogo elana ući u ovu utakmicu. Pored toga, potpisao je i Đurić, iskusan fudbaler, sa kojim sam i sam igrao u Jagodini, momak kojeg bi poželeo svaki superligaški trener. Mislim da ćemo u meč ući maksimalno motivisano, sa maksimalnim poštovanjem prema protivniku i da ćemo pružiti više od onoga što možemo i uspeti da zabeležimo trijumf. Nemamo kadrovskih problema, Sević se vraća nakon suspenzije, kao i Radivojević nakon lakše povrede.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Javor Matisa igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis