Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba Kenan Kolašinac ističe da je pobeda jedini ishod koji može da prihvati, kao i da bi osvajanje tri boda bilo značajan iskorak ka sredini tabele:

’’Sve što smo uradili u prethodnom periodu podredili smo pobedi nad Inđijom i nikoga od nas ne bi trebalo da zanima nijedan drugi ishod. Za nas je veliki hendikep kad smo domaćini bez publike i ubeđen sam da bismo imali znatno više bodova da nas je kući gledalo makar po 500 ljudi. Verujem da ćemo ovog puta obradovati naše simpatizere. Pobedom bismo s obe noge zagazili prema sredini tabele. Biće nekih promena u našem timu, kao i u formaciji. Imamo mnogo bolju situaciju nego pred poslednje gostovanje Spartaku u Subotici, a zbog povreda neću moći da računam jedino na Nikolu Vukajlovića i Stefana Milosavljevića.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Inđije igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar