Od petka do ponedeljka na programu su svi mečevi 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljivih susreta, i to: Vojvodina – Radnik, Zlatibor – Partizan, Crvena zvezda – Voždovac i Mačva – TSC. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realzovani od strane TV Arena sport.

VOJVODINA – RADNIK (petak 18.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Novosađani imaju ulogu favorita, ali pobeda u ovom momentu ima veliku važnost za oba tima, pa treba očekivati snažan otpor Surduličana. Domaćini su na startu sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 2:1. Gosti su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz jedan remi i pet poraza, pa sa 4 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 18.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 0:2. Ovaj duel je zakazan za petak 18.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS - 3 utakmice (subota 19.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport  1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Radnički Niš – Čukarički, OFK Bačka – Napredak i Metalac – Mladost. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS - 3 utakmice (nedelja 20.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport  1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Inđija, Rad – Javor Matis i Spartak ŽK – Proleter. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ZLATIBOR – PARTIZAN (nedelja 20.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Zanimljivo će biti i u Užicu gde u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije ekipa Zlatibora dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Čajetinci u debitantskoj sezoni teško mogu izbeći borbu za opstanak, naročito sa aktuelnim brojem timova koji ispadaju, ali će sigurno sa mnogo motiva ući u ovaj susret. Domaćini su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 3:0. Ovaj duel je zakazan za nedelju 20.septembar 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – VOŽDOVAC (nedelja 20.septembar, 21:00 čas, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Nema sumnje da će ’’zmajevi’’ pokušati da iskoriste težak meč i bolan poraz crveno-belih na Kipru, koji će sigurno ostaviti posledice na ekipu Dejana Stankovića. Domaćini su na startu sezone zabeležili maksimalan učinak, sa sedam ostvarenih pobeda, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 1:3. Gosti su na startu sezone zabeležili tri pobede, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 4:0. Ovaj duel je zakazan za nedelju 20.septembar 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MAČVA – TSC (ponedeljak 21.septembar, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Ekipa Zoltana Saboa nije započela takmičenje u skladu sa očekivanjima, što Šapčanima daje nadu, ali je ovo gostovanje šansa da se vrate u željeni ritam. Domaćini su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:0. Gosti su na startu sezone zabeležili dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 1:3. Ovaj duel je zakazan za ponedeljak 21.septembar 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.