Novosadska Vojvodina u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Novosađana, Nenad Lalatović, ističe da je u Ivanjici uvek teško ostvariti pobedu, ali da njegov tim igra napadački, efikasan i lep fudbal, zbog čega veruje u pobedu:

’’Sigurno nas očekuje jako teška utakmica i rekao sam da Javor igra fenomenalno ove sezone. To je organizovan klub, a vodi ga čovek koji Javor doživljava kao svoju drugu kuću. Imaju dobar tim i odličnog trenera, a u Ivanjici je uvek jako teško pobediti. Međutim, da bi Vojvodina i sledeće godine igrala u Evropi, nas zanima samo to da nastavimo naš niz. Idemo tamo da probamo da pobedimo i da se našoj publici opet predstavimo u najboljem mogućem svetlu, te ćemo igrati napadački, kao i uvek. Partizanu smo dali tri gola, Mladosti tri, Voždovcu tri, Čukaričkom dva, TSC-u dva. To je pokazatelj kakav fudbal igra Vojvodina, a po mom mišljenju, uz Crvenu zvezdu igramo najlepši fudbal u Srbiji.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Vojvodine igra se u nedelju 13.septembra, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina