Ivanjički Javor Matis u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžilić, ističe da Novosađani imaju odličan tim, ali da neće lako prepustiti ulogu favorita gostima:

’’Vojvodina je jako kvalitetna ekipa i u usponu. Osvojili su Kup Srbije, igraju dobro, predstavljaju nas u Evropi. Imaju možda i najbolji tim u poslednjih desetak godina. Ne bih lako da prepuštam ulogu favorita gostima, jer igramo kod kuće, bez obzira na to što nema publike. Vojvodina ima visok kvalitet, dobru ekipu, koja je dobro vođena od strane Nenada Lalatovića. Mislim da nema izrazitog favorita. Javor je nezgodan protivnik, posebno na svom terenu i sigurno nećemo izaći sa ’’belom zastavom’’, bez obzira na ime protivnika. Imamo nekih kadrovskih problema, Sević je dobio crveni karton i neće moći da igra. Svi ostali igrači su spremni, puni samopouzdanja i verujem da možemo da nastavimo sa dobrim utakmicama na svom terenu. Trudili smo se da se što bolje pripremimo za ovaj duel i što pre zaboravimo slabiji dan koji smo imali u Inđiji. To nam se ne sme ponoviti protiv ovakvog protivnika. Mislim da imamo šanse da ostvarimo dobar rezultat, ukoliko budemo na svom nivou.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Vojvodine igra se u nedelju 13.septembra, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis