Šabačka Mačva u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu protiv rivala koji poseduje izuzetan igrački kadar i koji ima ulogu favorita:

’’Proleter je ekipa koja dugi niz godina igra Super ligu, to su provereni superligaški igrači. Svaki prelazni rok iskoriste da dovedu dva-tri stvarno kvalitetna igrača, kao što je to slučaj i u ovom prelaznom roku. Doveli su Kneževića, zatim Živojinovića, a prošle nedelje su doveli i Branu Miloševića. Uz iskusnog Baneta Jovanovića, Babića, Miroslavljeva i druge mogu reći da su oni jedna jako dobra ekipa i sigurno je da su favoriti u duelu sa nama. Ipak, mi se ne predajemo, dobro smo radili, imamo neku hemiju u ekipi i probaćemo da ostanemo neporaženi. Biće ovo teška i zahtevna utakmica i nadamo se povoljnom rezultatu. Imali smo dvonedeljnu pauzu koju smo iskoristili na najbolji mogući način, igrači su stvarno dobro radili i bili disciplinovani.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Mačve igra se u nedelju 13.septembra, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mačva