Beogradski Rad u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Partizana.

Novi šef stručnog štaba Zoran Njeguš ističe da se namestilo da njegov debi na klupi ’’gađevinara’’ bude baš protiv Partizana, da se crno-belima ne preti, ali i da njegov tim sigurno neće otići u Humsku sa ’’belom zastavom’’:

’’Mogu vam reći da sam zadovoljan ponašanjem fudbalera na mini-pripremama na Zlatiboru i njihovim odnosom u izvršavanju postavljenih zadataka. Uglavnom smo radili na taktičko-tehničkim elementima s tim što sam polako uvodio neke moje ideje, zamisli i zahteve koje su momci pažljivo upijali i sprovodili u delo. Na kraju smo odigrali i prijateljsku utakmicu koja nam je dobro došla da vidimo šta smo uradili u ovom periodu. Tako se namestilo da debitujem baš protiv crno-belih. Partizanu i Zvezdi se ne preti. Mi nikome nećemo da pretimo, pogotovo Partizanu, ali cenimo sebe i svesni smo sopstvenih kvaliteta. Vidim da crno-beli imaju nekih manjih problema, promenili su trenera, a svaka promena donosi nešto novo. Sigurno je da će biti drugačijih zahteva u igri, ali mene isključivo interesuju dešavanja u mom dvorištu. Od mojih momaka očekujem da daju svoj maksimum i da ostave srce na terenu. To je mlada ekipa željna dokazivanja, a gde će im veći motiv nego da se dokažu protiv Partizana. U Humsku sigurno nećemo ići sa ’’belom zastavom’’, već da junački odmerimo snage. Daćemo sve od sebe da pršti na terenu, a ko bude bolji, spretniji, srećniji, neka slavi.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Rada igra se u subotu 12.septembra, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Rad