Beogradski Partizan u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada.

Novi šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević ponovo će biti na klupi crno-belih, a protivnik će mu biti debitant na klupi ’’gađevinara’’ Zoran Njeguš. Zbog te činjenice strateg Partizana nije srećan, jer nije upoznat sa njegovim sistemom rada i načinom igre ekipe:

’’Nikad nije lako raditi u Partizanu. Ne volim da poredim vremena, ali situacija je sada teža i zahtevnija iz razloga što je Zvezda u nekom periodu dominantnija. Promocija je bila emotivna, kao i kad sam prolazio preko terena do svlačionica. Posle tog dana nisam razmišljao kako ću da se osećam na dan ponovnog debija. Totalno sam fokusiran na utakmicu sa Radom. Žao mi je što neće biti naših navijača, ponovo su ujedinjeni. Osećamo te vibracije i u njihovom odsustvu, biće poruka, znamo da nismo sami u ovoj borbi, potrebna nam je pozitivna energija. Drago mi je zbog Njeguša, ali ne volim iznenađenja, teže mi je da vodim tim protiv debitanata. Lakše mi je kad znam kako trener radi, na koji način je njegov tim igrao u prethodnim utakmicama.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Rada igra se u subotu 12.septembra, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan