Ekipa Inđije u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Bratislav Živković ističe da dobro poznaje novog šefa struke Surduličana, da su alanalizirali protivnika, ali da je njegova filozofija da pažnju najpre posveti igri svog tima:

’’Mi smo gledali i analizirali Radnik, tamo su se desile promene sa trenerom. Slavoljuba Đorđevića znam iz Crvene zvezde, radili smo jedan period zajedno tamo. Imao sam prilike da gledam njegov tim u Ligi šampiona, omladince Crvene zvezde, znam njegovu filozofiju. Opet, mala je nepoznanica jer je prva utakmica, a i mi ćemo se spremiti da forsiramo naš stil igre i ono što mi radimo. Akcenat ćemo baciti na našu igru, možda ćemo malo pažnje obratiti na protivnika. Negde u mojoj filozofiji, ja volim da tu pažnju posvetim svom timu i da mi napredujemo i da mi rastemo. Naravno, uvek treba analizirati protivnika, ali najbitnije je ono kako mi radimo i kako mi igramo.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Inđije igra se u subotu 12.septembra, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Inđija