Subotički Spartak u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da je jako zadovoljan radom na treninzima i atmosferom u ekipi, kao i da je optimista:

’’Radujem se ovoj utakmici, jer protekli vikend bez takmičarskog naboja nije bio zanimljiv. Pauzu smo iskoristili na odličan način, imali smo adekvatan oporavak, a zatim smo radili izuzetno kvalitetno kako bismo nastavili tamo gde smo bili pre pauze. Po tabeli smo izraziti favoriti, međutim to je upravo zamka u koju ne smemo da upadnemo. Radi se o protivniku koji je pobedio Partizan i koji igra sve bolje. Ipak, optimističan sam, jer iza sebe imamo odigranih šest kvalitetnih utakmica gde smo pokazali visok nivo igre. Raduje me i kvalitetan rad na treninzima, uz odličnu atmosferu u ekipi. Iako smo najmlađa ekipa momci deluju izuzetno zrelo. Jako smo ambiciozni i gladni dobrog rezultata. Nažalost, ne možemo da računamo na Denkovića, Ivančevića i Brankovića, dok su ostali spremni za sutrašnji meč.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Novog Pazara igra se u subotu 12.septembra, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK