Fudbalski klub Voždovac okončao je planirane aktivnosti u zimskom prelaznom roku i predstavio novajlije u svojim redovima.

Na danas održanoj konferenciji za medije u prostorijama fudbalskog kluba Voždovac predstavljena su trojica novajlija koji su pristigli tokom zimskog prelaznog roka. Novi igrači ’’zmajeva’’ postali su Nemanja Nikolić, Nenad Marinsković i Ognjen Krasić. Pre njih beogradski klub su pojačali i Duronjić i Marković. Time je kompletiran tim za prolećni nastavak šampionata.

Nemanja Nikolić (29) ima iskustvo igranja u ligi šampiona, bio je kapiten OFK Beograda, Dinama iz Minska, Bate Borisova i izraelskog Hapoela.

’’Veoma mi je drago da sam postao član Voždovca. Veoma organizovan i ambiciozan kolektiv. Ambicije se poklapaju sa mojima i jako mi je drago da sam u ekipi sa ovakvim momcima. Očekujem da ćemo ostvariti cilj ove sezone i plasirati se u plej-of’’- istakao je Nikolić.

Ognjen Krasić (28) je povratnik u redove Voždovca, a prethodno je nosio i dresove Vojvodine, Proletera, kazahstanskih Taraza i Tobola, a u Uzbekistanu je nastupao u Nasafu. U Kazahstanu je ostavio trag kao najbolji asistent lige.

’’Drago mi je da sam se vratio u klub koji napreduje svake sezone, a to dokazuju i pojačanja koja su sa mnom danas na promociji. Klub sa velikom ambicijom i velikom željom za napredovanje u budućnosti. Drago mi je da sam deo tog plana. Gledaćemo da nam se dobar rad iz Turske što pre isplati dole na terenu’’ – istakao je Krasić.

Nenad Marinković (28) je takođe povratnik u redove Zmajeva, dolazi iz Turskog Gazijantepa, a prošao je školu Partizana. Na “krovu” se i dan danas pamte njegovi golovi.

’’Srećan sam što sam se vratio. Bilo mi je lepo u Voždovcu i nadam se da ću pomoći da klub igra u plej-ofu, kao i prošle godine’’ – istakao je Marinković.

Pogledajte prilog Sportnetwork-a sa ovog događaja:

FOTO: fkvozdovac.rs