Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Crvena zvezda, TSC – Radnički Niš, Partizan – Rad i Javor Matis – Vojvodina. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će biti realzovani od strane TV Arena sport.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (petak 11.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Dueli ovih rivala uvek su bili izuzetno kvalitetni i zanimljivi, a nema sumnje da će ’’brđani’’ dati sve od sebe da nanesu prvi poraz lideru šampionata. Domaćini su na startu sezone bez poraza, uz četiri ostvarene pobede i dva remija, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Gosti su na startu sezone ostvarili maksimalan učinak, sa šest ostvarenih pobeda, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu TSC-a, a rezultat je bio 5:0. Ovaj duel je zakazan za petak 11.septembar 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS (subota 12.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport  1)

Pored meča TSC – Radnički Niš, koji možete pratiti i u samostalnom direktnom prenosu na trećem programu TV Arena sport, u multiprenosu ćete moći da ispratite i dešavanja na ostalim mečevima 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 17:00 časova. Na programu su mečevi Spartak ŽK – Novi Pazar, Voždovac – Metalac i Radnik – Inđija. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

TSC – RADNIČKI NIŠ (subota 12.septembar, 17:00 časova, TV Arena sport  3)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Pobeda u ovom susretu ima veliku važnost za oba tima, zbog borbe za bolji plasman, pa treba očekivati izuzetno borbenu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su na startu sezone zabeležili dve pobede, uz isto toliko remija i poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 5:0. Gosti su na startu sezone zabeležili četiri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 3:0. Ovaj duel je zakazan za subotu 12.septembar 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

PARTIZAN – RAD (subota 12.septembar, 20:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita u ovom susretu, ne samo zbog trenutne forme, već i zbog tradicije da lako izlaze na kraj sa ’’građevinarima’’. Domaćini su na startu sezone ostvarili četiri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa kipom Vojvodine, a meč je završen rezultatom 3:2. Gosti su na startu sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz pet pretrpljenih poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 19.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 3:1. Ovaj duel je zakazan za subotu 12.septembar 2020.godine, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS (nedelja 13.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Pored meča Javor Matis – Vojvodina, koji možete pratiti i u samostalnom direktnom prenosu na četvrtom programu TV Arena sport, u multiprenosu ćete moći da ispratite i dešavanja na ostalim mečevima 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Proleter – Mačva, Mladost – OFK Bačka i Napredak – Zlatibor. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

JAVOR MATIS – VOJVODINA (nedelja 13.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 4)

Jedan od najzanimljivijih mečeva nedeljnog programa u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Ivanjici gde domaći Javor Matis dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Tokom prethodnih sezona dueli ovih rivala bili su izuzetno zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaćini su na startu sezone ostvarili tri pobede, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 3:2. Gosti su na startu sezone bez pretrpljenog poraza, sa četiri pobede i dva remija, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Partizana, a rezultat je bio 3:2. Ovaj duel je zakazan za nedelju 13.septembar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na četvrtom programu TV Arena sport.