Beogradska Crvena zvezda u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će njegovom timu dobro doći predstojeća pauza, ali da je pre toga potrebno odigrati dobru partiju i sa pobedom zatvoriti ciklus:

’’Bilo je veoma bitno da posle gostovanja u Tirani saberemo utiske, uz to i odmorimo, jer smo u prethodnom periodu odigrali veliki broj mečeva.  Međutim sastavni deo ovogodišnjeg kalendara je gust raspored i mi smo spremni na to. Kvalitetno smo radili na pripremama, ali i pored toga sigurno da će nam dobro doći mala pauza. Što se tiče zdravstvenog biltena Gobeljić i Ben su van stroja i neće biti u opticaju za sutrašnju utakmicu. Uvek svi želimo da izgledamo fenomenalno na terenu, kako klub tako i navijači. Ne verujem da ću mnogo menjati. Treba da se poradi na oporavku, da se igrači opuste i sve će doći na svoje. TSC je jedno osveženje za naš fudbal, to su pokazali i prošle godine, kada su izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Momci igraju dugo zajedno, dobro se poznaju , imaju odličnog šefa stručnog štaba. Pokazali su i pre nekoliko dana pobedom u gostima u kvalifikacionoj utakmici da su ozbiljna ekipa, znamo da nas očekuje težak duel. Najbitnije je da pobedom u sutrašnjem meču zatvorimo jedan uspešan ciklus i da odemo na zaslužen i prekopotreban odmor. Sigurno da ćemo tokom reprezentativne pauze na četiri ili pet dana otići van Beograda, kako bismo odradili mini pripreme. Kada se igra na svaka tri dana nema vremena za tu vrstu rada na terenu. Dobro će nam doći pauza kako bismo dodatno posvetili pažnju nekim detaljima i spremno dočekali nastavak prvenstva.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i TSC-a igra se u nedelju 30.avgusta 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda