Beogradski Voždovac u okviru 6.kola Linglong Tire Supe lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da će protivnik na domaćem terenu igrati otvoreno, što vidi kao šansu za svoj tim:

’’Očekuje nas teško gostovanje. Ekipa Bačke nije osvojila značajnije bodove do sada, ali su na svakoj utakmici prikazali dobru igru, stvarali šanse i pokazali da nisu ni malo ugodan protivnik. Očekujemo utakmicu sličnu ovoj koju smo odigrali protiv Zlatibora, uz nadam se drugačiji rezultat. Ekipe se na domaćem terenu otvore, igraju na pobedu i slobodnije, što nama daje šansu da zahvaljujući dobroj analizi iskoristimo njihove slabosti, napadamo iz kontre i imamo bolju realizaciju. Na ’’krovu’’ je malo drugačije, ali se i tu situacija popravlja. U nedelju smo odigrali zanimljiv meč, kontrolisali smo igru u velikoj meri, ali je nedostajalo malo više inspiracije i energije da na kraju i pobedimo. Raduje do to što smo dali jako lep gol, jedan od najlepših od početka sezone po mom mišljenju.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Voždovca igra se u subotu 29.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Voždovac