Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 6.kola Linglong Tire Supe lige Srbije dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Šef stručnog štaba Pazaraca, Kenan Kolašinac, ističe da njegov tim više nema pravo na grešku na domaćem terenu, da je pobeda imperativ:

’’Malo nam atmosferu remete povrede i kartoni, ali ekipa mora da je spremna za tu vrstu problema. Posle poraza u susretu sa Javorom nemamo pravo na grešku na domaćem terenu. Pobeda je imperativ protiv odličnog Radnika, a bod u Šapcu vratio nas je na pravi kolosek. Što se tiče promene na klupi Radnika, Đuričić je dugo u stručnom štabu i radi se o ozbiljnom stručnjaku. Takve promene uvek ekipi donesu nešto novo, ali probaćemo da to osujetimo i da se na kraju radujemo. Želim da budemo agresivniji i da od starta utakmice sistem funkcioniše kako treba, bez padova.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radnika igra se u subotu 29.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Novi Pazar