Ivanjički Javor Matis u okviru 6.kola Linglong Tire Supe lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba Ivanjičana Igor Bindžulić ističe da je problem Ivanjičana kasno okupljanje, ali da su iz utakmice u utakmicu sve bolji i opasniji:

’’Mislim da ima dosta timova sličnog kvaliteta. Inđija, bez obzira na to što je osvojila tri boda, ima kvalitet, dosta iskusnih igrača, nekih koji su dugo igrali u inostranstvu. Možda je njihov problem to što su se kasno okupili. Sve ekipe koje su kasnile sa pojačanjima imaju problema na startu prvenstva. Bez obzira na sve, mislim da oni imaju kvalitet i da će vremenom igrati onako kako se očekuje. Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Ne možemo računati poraz od Partizana, jer je kvalitet naša vodeća tri-četiri kluba ogroman. Inđija će sa puno elana ući u ovu utakmicu, sa mnogo želje da nas pobedi. Moramo biti koncentrisani, imati stepen spremnosti i odgovornosti i pokušati da zabeležimo pozitivan rezultat.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Javor Matisa igra se u petak 28.avgusta 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis