Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba Pazaraca Kenan Kolašinac ističe da ih je poraz od Javor Matisa u prethodnom kolu više uzdrmao rezultatski nego igrački:

’’Poraz u duelu sa Ivanjičanima nas je više uzdrmao rezultatski nego igrački. Dobro smo igrali, naročito u nastavku utakmice, imali posed, neiskorišćene prilike, i u finišu bili kažnjeni za brojne promašaje. Jurnuli smo kao bez glave ka protivničkom golu, zadesio nas je peh i iz individualne greške primili smo gol. Pored svega, mojim igračima ne mogu ništa da zamerim, jer su prethodne tri utakmice odigrali dobro, bili trkački nastrojeni. Raduje me da imamo nekoliko vrsnih mladih igrača do 21 godine, tako da svaku utakmicu započinje bar 4-5 bonusa, i to je novi kvalitet Pazara. Mačva je čvrsta, disciplinovana i dobro organizovana ekipa. Promena će sigurno biti, jer neki u koje smo verovali nisu opravdali očekivanja. Ima tu nekoliko mladih igrača koji čekaju kao zapete puške da uskoče u tim i dokažu se.’’ 

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Novog Pazara igra se u nedelju 23.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar