Ekipa Inđije u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Bratislav Živković ističe da se njegov tim sigurno neće povlačiti i da će pokušati da se nadigravaju sa renomiranim protivnikom:

’’Mi smo u prethodni meč ušli nakon tri neugodna poraza i jako je bilo bitno prekinuti taj negativni niz. Momci su ispoštovali sve naše dogovore i što je najbitnije bili su borbeni, agresivni i želeli su tu pobedu. Pobeda je došla i sada idemo Partizanu na nimalo lako gostovanje. Idemo da se nadigravamo, nećemo se sigurno povlačiti i to je ono što ja kao trener ekipe mogu da obećam. Probaćemo da se predstavimo u najboljem svetlu i da probamo da izvučemo neki pozitivni rezultat. Nije to lako obećati kada igrate sa Partizanom, ali mi ćemo pokušati to da ostvarimo. Mihajlov i Dimitrijević su povređeni i nećemo moći da računamo na njih, ali igrači koji budu zdravi i koji izađu na teren moraju da daju ono najbolje, tu nema alibija. U ovom trenutku imamo to što imamo i probaćemo da uradimo najbolje što možemo.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Inđije igra se u subotu 22.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija