Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Proleter – Crvena zvezda, Partizan – Inđija i Napredak – Vojvodina.

PROLETER – CRVENA ZVEZDA (petak 21.avgust, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaći Proleter na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Slanobarci su dosta dobro započeli aktuelnu sezonu, pa nema sumnje da će dati sve od sebe da iznenade aktuelnog šampiona i lidera prvenstva. Domaćini su sezonu započeli bez poraza, uz dve pobede i dva remija, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su sezonu takođe započeli bez poraza, sa maksimalnim učinkom od četiri pobede, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesti+o na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka ŽK, a rezultat je bio 3:2. Ovaj duel je zakazan za petak 21.avgust 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – INĐIJA (subota 22.avgust, 19:30 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje ekipu Inđije iz istoimenog mesta. Crno-beli su na svom stadionu pružali dosta dobre partije, dok su gosti jako loše započeli  sezonu, pa je jasno ko ima ulogu apsolutnog favorita u ovom susretu. Domaćini su sezonu započeli sa tri pobede, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 0:2. Gosti su aktuelnu sezonu započeli sa jednom pobedom, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0. Ovaj duel je zakazan za subotu 22.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

NAPREDAK – VOJVODINA (nedelja 23.avgust, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Dueli ovih rivala najčešće su bili izuzetno kvalitetni i zanimljivi, bez obzira na trenutni formu, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu za važne bodove. Domaćini su sezonu započeli sa jednom pobedom, uz tri pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:0. Gosti su sezonu započeli bez poraza, sa dve pobede i dva remija, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu lučanske Mladosti, a rezultat je bio 3:0. Ovaj duel je zakazan za nedelju 23.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.