U toku poslednjeg dana prelaznog roka uprava fudbalskog kluba Čukarički postigla je dogovor sa mladim Miroslavom Bogosavcem koji se obavezao na trogodišnju saradnju, dok je redove ’’brđana’’ napustio Marko Tomić.

Uprava fudbalskog kluba Čukarički uspela je u finišu prelaznog roka da angažuje veliko pojačanje. Mladi i i izuzetno talentovani fudbaler Miroslav Bogosavac, dojučerašnji levi bek vicešampiona Partizana, potpisao je trogodišnji ugovor sa ’’brđanima’’.

Miroslav Bogosavac (20) je rođen u Sremskoj Mitrovici, a ponikao je u mlađim kategorijama ekipe Partizana. Pre nastupa za seniorski tim Partizana nastupao je za filijalu crno-belih, ekipu Teleoptika. Iako je tokom prethodne sezone pokazao raskošan talenat tokom ove sezone nije imao zavidnu minutažu u redovima crno-belih. Tokom jesenjeg dela šampionata zabeležio je samo tri nastupa u Super ligi Srbije, u prva tri kola, dok je u okviru Kupa Srbije zabeležio jedan nastup. Dva puta je nastupio i u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje (U18, U19 i U20) za koje je zabeležio tri nastupa.

Poslednjeg dana prelaznog roka ugovor sa ’’brđanima’’ raskinuo je defanzivac Marko Tomić koji se vraća u ekipu Radničkog iz Niša. Dvadesetšestogodišnji fudbaler je na Banovo brdo stigao u julu prošle godine.

FOTO: partizan.rs/Miroslav Todorović