Beogradski Voždovac u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Rada.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da u meč ulaze sa respektom prema rivalu i naglašava da njegov tim neće zavarati rezultati protivnika na startu šampionata:

’’U prethodnom meču protiv Vojvodine je i pored poraza bilo dosta dobrih stvari koje ćemo pokušati da nadogradimo i iskoristimo kao svoju prednost. Gostujemo na Banjici protivniku kojeg moramo poštovati i nećemo dozvoliti da nas zavaraju skorašnji rezultati, ipak smo tek na početku prvenstva. Verujemo u sebe i mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Ono što je bitno, kadrovska situacija je odlična, nemamo povređenih, a ovonedeljni testovi na koronavirus pokazali su da nemamo zaražene u ekipi, tako da spremni čekamo nedeljni okršaj sa Radom.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Voždovca igra se u nedelju 16.avgusta 2020.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Voždovac