Ivanjički Javor Matis u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da će u ovom susretu bolje proći ekipa koja bude pravila manje grešaka:

’’Igramo protiv povratnika u Super ligu, u neku ruku komšijski derbi. Ekipa Novog Pazara je imala veoma težak raspored na početku prvenstva, potpuno isti kao mi prošle godine – protiv Radničkog iz Niša, Crvene zvezde i Partizana. Iz te tri utakmice osvojili su tri boda. Verujem da sa dosta elana i optimizma dočekuju ovaj duel. Mislim da je kvalitet ujednačen, s tim što smo mi možda u prednosti što se tiče uigranosti, jer smo duže zajedno. Sa druge strane, oni na krilima povratka u elitu i pobede nad Partizanom sigurno žele da zabeleže još jednu pobedu na svom terenu. Utakmicu će odlučiti manji broj grešaka i bolja materijalizacija grešaka protivnika. Očekujemo da u utakmicu uđemo agresivno, čvrsto i jako, ponovimo najbolje minute iz utakmice protiv Partizana i Napretka, i ostvarimo povoljan rezultat.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Javor Matisa igra se u subotu 15.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor