Ekipa Inđije u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba belo-zelenih Bratislav Živković ističe da nije lako da značajno izmenjena ekipa odmah počne da pravi dobre rezultate, ali da to u predstojećem susretu mora da uradi:

’’Imali smo težak meč u Lučanima, gde ne mogu da ne budem zadovoljan prvim poluvremenom, pa čak i drugim. Mislim da smo igrali egal utakmicu i baš kad smo imali laganu dominaciju primili smo dva gola iz naših grešaka. Evidentno je da imamo problem sa realizacijom, brojke to govore, u prva tri kola nismo uspeli da postignemo nijedan gol. Imamo puno razloga da budemo zabrinuti, ali već u subotu je nova utakmica i nova šansa da ekipa pokaže da dobro radi i da ima i kvalitet i snagu za prvu pobedu. Ova nedelja je bila vrlo aktivna i sa dolascima i sa odlascima. Pokušavamo da se sklopimo, nije to alibi, ali puno igrača se promenilo, otišao jedan trener, došao drugi. Jako je teško u kratkom roku sve organizovati da bude sjajno i da ekipa pobeđuje, tim pre što smo gostovali ekipama Čukaričkog i Mladosti. Žao mi je samo što nismo Voždovac uspeli da dobijemo kući, sve bi bilo drugačije. U subotu moramo drugačije, što se kaže na sve ili ništa. Dobro smo, kao i pred svaku utakmicu, izanalizirali protivnika i verujem da ova ekipa ima kvalitet da pobedi i mora da pobedi Napredak.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Napretka igra se u subotu 15.avgusta 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Inđija