Najbolji igrač 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Marko Docić, asistent i dvostruki strelac za Čukarički u pobedi nad ekipom Rada na Banovom brdu.

Odigrano je i treće kolo u sezoni 2020/21, još jedno sa velikim brojem pogodaka, čak 35! Najveći broj tih pogodaka, kao i u prethodna dva kola, bile su prave fudbalske majstorije, pa se može reći da ova sezona ’’obećava’’. Jedan od igrača koji su se posebno istakli jeste Marko Docić koji je u ubedljivoj pobedi Čukaričkog nad ekipom Rada rezultatom 3:0 zabeležio asistenciju i dva pogotka. Asistencija kod prvog gola ’’brđana’’ bila je prava majstorija, a šta tek reći za sjajno izveden slobodan udarac kod drugog pogotka. U kratkom roku, već u ranoj fazi utakmice, srušio je sve nade gostiju sa Banjice. Pored toga, tokom čitavog susreta je bio pokretačka snaga svog tima, pa zaista nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Čukarički

Marko Docić (27) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Radnički iz Obrenovca, Srem iz Jakova i Javor Matis. Na Banovo brdo je stigao 2016.godine, a tokom aktuelne sezone zabeležio je tri nastupa, uz tri postignuta pogotka i dve asistencije.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: