Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba Dejan Rađenović ističe da njegov tim u prva dva kola nije uspeo da iskoristi svoje šanse i da je potrebno da igrači kroz utakmice sazrevaju:

’’Za nas je svaka utakmica novi ispit, svaka je sa jedne strane teška. Idemo Proleteru koji je pobedio u prve dve utakmice, Rad i Zlatibor. Imaju mladu ekipu, u kojoj prednjače Živojinović i Vesić na koje treba dobro da obratimo pažnju. Imamo dve utakmice iza sebe, dve utakmice u kojima nismo iskoristili svoje šanse. Momci još moraju da sazrevaju, da shvate da je fudbal takmičenje i da moramo da zadržimo koncentraciju svih devedeset minuta, kako u defanzivi, tako i u ofanzivi. Ovde sam godinu dana i pred svaku utakmicu govorim da idemo bez bele zastave, da probamo da ugrozimo protivnika i da probamo da dobijemo bodove. Slaviša Stojanović se priključio ekipi, u trenažnom procesu je, kao i Klisura i Krčmarević, tako da imam veći izbor igrača za ovu utakmicu. Na poslednjem treningu ću odlučiti ko će početi meč.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i OFK Bačka zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 20:30 časova.