Ivanjički Javor Matis u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba ivanjičkog superligaša Igor Bondžulić ističe da je ekipa u prethodnom kolu odigrala odlično i da, ukoliko ponove pristup iz susreta sa Napretkom, mogu da se nadaju pozitivnom rezultatu:

’’Ne treba trošiti reči o Partizanu, niti se zanositi da su oni slab tim, bez obzira na prva dva kola, koja su nešto lošije odigrali. Svi znamo i veličinu kluba i kvalitet igrača i upravo zbog činjenice da su nešto lošije odigrali prve dve utakmice čeka nas još teži zadatak da se uspešno suprotstavimo Partizanu na njihovom stadionu. Mislim da ekipa Javora mora ponoviti pristup i energiju iz utakmice protiv Napretka. Ta utakmica je model kako bi Javor trebalo da izgleda i igra i nadam se da ćemo to što više puta ponoviti u ovoj sezoni. Nadamo se pozitivnom rezultatu. Partizan je jako kvalitetan, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Ne predajemo se, čekaćemo svoje šanse i ukoliko ponovimo želju, borbenost i zalaganje iz prethodne utakmice, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Javor Matisa zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Javor Matis