Subotički Spartak u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da pobede u prva dva kola neće značiti toliko ukoliko se ne ostvari i treća u duelu sa ekipom Metalca:

’’Treću utakmicu zaredom igramo sa novim superligašem. Pobede u prve dve utakmice ne bi imale težinu ukoliko ne uspemo da pobedimo i u trećoj. Sa tim ambicijama i dočekujemo duel u nedelju. Respektujemo protivnika, ali više gledamo sebe i u svoje dvorište. Mislim da ćemo odigrati maksimalno kvalitetnu utakmicu, probaćemo da upišemo pobedu. Voleli bi da su uz nas i naši navijači, ali nažalost to sada nije moguće. Što se tiče zdravstvenog biltena mislim da ćemo moći da računamo na sve igrače.  Dobra je situacija i sa Šimurom, a oporavio se i Marčić posle povrede skočnog zgloba.’’    

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Metalca zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK