Kruševački Napredak u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Ivanović istakao je da ekipa nije rezultatski dobro prošla na startu šampionata, kao i da očekuje da na domaćem terenu stignu do prve pobede:

’’Rezultatski nismo dobro startovali. U tri dana smo odigrali dve utakmice, jednu izuzetno dobru protiv Partizana, a drugu slabu i rezultatski i kada je reč o igri. Mi smo to juče analizirali na treningu i pokušaćemo već u nedelju da zabeležimo prvu pobedu na našem stadionu i da se ekipa psihološki vrati na normalan kolosek. Radnik je ekipa koja je zadržala svoj tim. Imaju izuzetno brz napad i to se videlo protiv Voždovca. Protiv Mladosti iz Lučana su bili na korak od pobede. Nisu imali velikih promena u timu i imaju ustaljeni sistem. Mislim da su opasnija gostujuća ekipa.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radnika zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Napredak