Ekipa Inđije u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Bratislav Živković ističe da su dve prilike za osvajanje bodova propuštene i da ekipa sada mora da potraži bodove negde na strani:

’’Na početku smo prvenstva, a već smo u jednoj teškoj situaciji, ajde tako da kažem. Dugo je prvenstvo, ima dosta da se igra. Mi već u nedelju gostujemo u Lučanima, pa nam dolazi Napredak i idemo Partizanu. To je jako težak raspored, ali naše je da zbijemo redove, da nastavimo da radimo. Propustili smo dve prilike, moramo da tražimo bodove negde na strani i uradićemo sve, uradićemo ono najbolje što možemo. Mislim da imamo kvalitet, što smo i pokazali u drugom poluvremenu protiv Voždovca, da možemo da igramo brzo i stvaramo šanse. Naše je da radimo, da budemo svi zajedno, da podignemo pozitivnu energiju i da idemo dalje.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Inđije zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Inđija