U nedelju su na programu svi mečevi 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Mačva – Crvena zvezda i Partizan – Javor Matis.

MAČVA – CRVENA ZVEZDA (nedelja 09.avgust, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Crveno-beli na osnovu prethodne sezone i starta aktuelne imaju ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati veliku borbu i izuzetno motivisane Šapčane. Domaćini su na startu sezone kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka (1:0), a potom pretrpeli poraz na gostovanju ekipi Metalca (2:1). Gosti su u prva dva prvenstvena kola na svom stadionu zabeležili dve sigurne pobede, prvo nad ekipom Novog Pazara (3:0), a potom i Radničkog iz Niša (3:0). Ovaj duel je zakazan za nedelju 09.avgust 2020.godine, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – JAVOR MATIS (nedelja 09.avgust, 20:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa. Crno-beli na startu sezone nisu na očekivanom nivou, što će gosti sigurno pokušati da iskoriste, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Domaćini su sezonu započeli pobedom nad ekipom Napretka u Kruševcu (1:3), da bi potom pretrpeli poraz na gostovanju u Novom Pazaru (3:2). Gosti su sezonu otvorili porazom od ekipe Mladosti u Lučanima (2:1), da bi potom na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Napretka (3:0). Ovaj duel je zakazan za nedelju 09.avgust 2020.godine, sa početkom u 20:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.