Surdulički Radnik u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Simo Krunić ističe da njegov tim sa puno respekta ulazi u ovaj susret, ali da će u meč ući otvoreno:

‘’Čestitao bih najpre igračima na pobedi u Beogradu.  Znali smo da neće biti lako, ali zasluženo smo pobedili. I kao tada, i sada izuzetno respektujemo protivnika. Dolazi nam iskusna, jaka i čvrsta ekipa, uvek neugodna, ekipa koja zna šta hoće. Nezgodna je u svim segnetima igre, a pogotovu u prekidima. Poznajemo ih dugo i spremamo se upravo da odgovorimo na to. Kao i prvo, i ovo nam je jako bitno kolo, obzirom da igramo prvu utakmicu na domaćem terenu u novoj sezoni. Svesni smo da će biti teško, jer ponavljam, igramo sa jako iskusnim protivnikom, kome nije bitno da li igra kući ili na strani. Nas ne sme da uljuljka prva pobeda. Respektujemo protivnika, ali u utakmicu ulazimo otvoreno i kao što uvek kažem, svi moramo dati maksimum tokom čitave utakmice, a pogotovo u ključnim momentima.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Mladosti zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik