Subotički Spartak u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je gostovanje u Bačkoj Palanci uvek teško, kao i da očekuje da njegov tim iz utakmice u utakmicu bude sve bolji:

’’Imali smo pomalo sreće što smo utakmicu prvog kola odigrali u petak i imali sasvim dovoljno vremena da oporavimo ekipu i da se pripremimo za sutrašnji meč. Moramo podići ritam ekipe na još veći nivo, jer to od nas zahteva naredni protivnik koji igra puno brži fudbal od Zlatibora, našeg prošlog rivala. Bačka igra brzo, napadački i veoma agresivno. To je uvek bio vruć teren i moramo se tako spremiti. Ako želimo da ostvarimo svoje planove i ciljeve moramo imati vrhunski pristup. Biće to jedan težak ispit za nas, ali ja verujem u svoje momke da će izaći maksimalno angažovani i da će pružiti dobru igru. Što se tiče igračkog kadra jedino se Šimura požalio na bol u nozi, kao posledicu loma. Svi ostali se vraćaju radu i ekipi. Nisu svi igrači u stanju kakvom bismo želeli da budu, ali svi se polako vraćaju u formu i očekujemo da budemo sve bolji iz utakmice u utakmicu.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Spartaka zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK