Šabačka Mačva u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić je uoči ovog susreta istakao da je milanovački tim spoj mladosti i iskustva, kao i da su favoriti na domaćem terenu:

’’Mladi Antonijević, Vlalukin i Arambašić su momci koji su prošli školu Partizana. Sa druge strane, tu su već iskusni i afirmisani igrači poput Puletića koji je bio naš golman, Zoćevića, Đurića koji je naš Šapčanin i koga smo želeli da dovedemo, Jokića, Katanića koji je prošle godine bio najbolji strelac Prve lige Srbije. To nam govori da nas očekuje težak posao, kao i na svakoj utakmici, što je i normalno kada igrate najviši rang. Našu šansu vidim u maksimalno agresivnoj i brzoj igri, na taj način možemo doći do povoljnog rezultata. Ali, ne treba se zavaravati, Metalac je favorit na svom terenu, mi idemo da se borimo.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Mačve zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mačva