Ivanjički Javor Matis u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba Ivanjičana Igor Bondžulić ističe da je protivnik odigrao odličan meč u prvom kolu i da će Kruševljani na ovom gostovanju sigurno pokušati da nadoknade taj poraz:

’’Moramo što pre zaboraviti Lučane i okrenuti se Napretku. Videli ste i sami, u utakmici protiv Partizana, bez obzira što je u pitanju novi tim, dosta su dobro organizovani, predvođeni iskusnim trenerom. Igrali su dosta disciplinovano i odgovorno i do samog finiša su imali aktivan rezultat. Čeka nas težak zadatak u sredu. Pretpostavljam da će igrati podjednako motivisano kao u prvom kolu i da će pokušati da naplate ovde ono što nisu protiv Partizana, i pored dobre igre. Mi želimo da u prvoj utakmici na domaćem terenu zabeležimo pobedu. Mislim da će utakmica biti zanimljiva i da smo kadri da zabeležimo prvi trijumf u prvenstvu. Najveća opasnost svakako preti od Oumarua i Markoskog. Dosta su iskusni, prošli su mnogo teških situacija u karijeri i uz te mlade igrače koje Napredak ima čine kvalitetnu ekipu. Deluje da nisu najbolje pripremljeni u ovom trenutku. Oumaru je najopasniji igrač Napretka, uz poštovanje prema ostalim igračima.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Napretka zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis