Ekipa Voždovca u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da nije zadovoljan igrom u susretu sa ekipom Radnika u prethodnom kolu i da je potrebno na viši nivo podići odnos prema igri i zahtevima:

’’U meču sa Radnikom nismo bili na željenom nivou, bili smo daleko od našeg nivoa igre i to mora da se promeni u sledećem meču. Postoje razlozi za takvo naše izdanje, nije lako momcima da se adaptiraju brzo na veliki broj promena u timu, ali izgovor ne sme da postoji. Kadrovska situacija je gotovo nepromenjena, vraća nam se samo Milosavljević kome je istekla suspenzija. Čeka nas jako neugodno gostovanje, ali bez obzira na to sa kime igramo moramo biti fokusirani na sebe i na ono što mi treba da radimo da bismo došli do povoljnog rezultata. Moramo podići na viši nivo naš odnos prema igri i zahtevima, a onda rezultat dolazi kao posledica. Ako to uradimo, mi odlučujemo kako će se odvijati stvari na terenu.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Voždovca zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Voždovac