Ekipa Inđije u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba belo-zelenih Bratislav Živković ističe da njegov tim u prvom kolu nije pružio dobru partiju, ali da je drugo poluvreme bilo zadovoljavajuće i da je to recept za naredni duel:

’’Što se tiče prve utakmice sa ekipom Čukaričkog najbolje je bilo odmah da zaboravimo na taj meč i da se okrenemo utakmici sa ekipom Voždovca. Odigrali smo to prvo kolo u nekim intervalima gde je bilo i dobrih i loših momenata, ali mogu da budem zadovoljan tim drugim poluvremenom kada smo igrali dosta agresivno i ostavili utisak da možemo da budemo mnogo bolji. Već nas čeka duel sa Voždovcem, malo vremena smo imali da se pripremimo za tu utakmicu. Nadam se da će momci koji budu izašli na teren dati svoj maksimum i očekujem da upišemo prva tri boda u ovom prvenstvu. Takođe, ja uvek pričam da su jako bitni i igrači koji ulaze na teren sa klupe, koji mogu da promene tok utakmice, pa dosta pažnje posvećujem i njima.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Voždovca zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Inđija