Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba novopazarskog tima Kenan Kolašinac ističe da očekuje bolju partiju njegovih igrača nego u duelu sa Crvenom zvezdom, kao i da će prazne tribine ne idu na ruku njegovoj ekipi koja igra daleko bolje pred navijačima:

’’Protiv Crvene zvezde u prošlom kolu bilo je previše impresioniranosti kod nekih mojih igrača, koji okovani bezrazložnim strahom nisu pokazali koliko mogu. Sledi novo teško iskušenje, gde ćemo probati da uz veće zalaganje igrača priredimo iznenađenje. Crno-beli imaju mnogo dobrih fudbalera i svaka izmena kolege Sava Miloševića donosi boljitak u igri. Učinićemo sve da im se suprotstavimo na najbolji način, a hrabri nas podatak da se Partizan u poslednjim utakmica u Pazaru nije proslavio. Probaćemo da ih napadnemo tamo gde su ranjivi. Upitno je kako protiv najjačih, da li menjati formaciju i biti ofanzivniji. Ostaje da večeras rešimo još neke dileme. Nadam se da ćemo i motivaciono biti spremniji, iako neće biti publike. Šteta, pošto smatram da bi pred punim tribinama to bio ravnopravan duel.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.