Surdulički Radnik u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba surduličkog superligaša Simo Krunić ističe da će se učinak rada na pripremama videti tek kroz takmičarske utakmice, kao i da je uvek teško igrati sa ekipom Voždovca na njihovom terenu:

’’Smatram da smo ispunili plan realizacije priprema. Ispoštovali smo preporuke nadležnih da ostanemo u svojoj sredini i tu odradili sve faze priprema. Za protivnike u kontrolnim utakmicama nismo imali superligaše, već protivnike iz Prve lige Srbije. Iako smo tu postigli dobre rezultate još uvek ne znamo kako stojimo. Iz više, pa i iz tog razloga, ja kao i do sada smatram da se rezultati priprema pokažu isključivo u prvenstvu. Što se tiče novajlija, mislim da su se fino uklopili u naš kolektiv i dobro je što su sa nama maltene od početka, imali su vremena i dobru priliku da se i uklope i dokažu svojim učinkom. Biće sutra teško igrati na stadionu Voždovca, što zbog veštačkog terena, što zbog odigravanja prve utakmice. Treba pokazati maksimum sa priprema. Voždovac je inače neugodan protivnik, igra na svom terenu, dobra je to ekipa, ali se još uvek međusobno ne poznajemo. Početak je prvenstva i nijedna od ekipa ne zna kako stoji u takmičarskom smislu do nekog razigravanja. Od mojih momaka očekujem maksimalnu posvećenost i predanost čitavih devedeset minuta, pogotovu u ključnim momentima, a oni će verujem znati to prepoznati.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radnika zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Radnik