Beogradski Čukarički u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Aleksandar Veselinović ističe da je respekt prema protivniku neophodan, ali da su ciljevi uvek jasni i da ekipa uvek ide na pobedu:

’’Čukarički kao jedan od najorganizovanijih i vodećih klubova u srpskim uslovima, u prethodnih sedam-osam godina, ima sasvim jasne ambicije, da bude u vrhu srpskog fudbala. Ono što je najjasnije, na svakoj utakmici imamo opredeljenje da idemo na pobedu. Svaki put početak prvenstva donosi neizvesnost. Sve ekipe su na startu veoma motivisane, apsolutno nema nikakve razlike da li igrate kod kuće ili na strani. Ako je opredeljenje onakvo kakvo smo već pomenuli, jasna je orijentacija, od prvog minuta ćemo ići na pobedu, igraćemo agresivno, napadački. Međutim, imamo veliko poštovanje prema protivniku, ne smemo da se ponašamo bahato. Moramo maksimalno da ih poštujemo, ali da znamo i šta je naš cilj i šta želimo da postignemo. Radujemo se što dolazi vreme utakmica, to nam je posao. Velika je žal što će se igrati bez publike, ali svesno smo svih odluka koje se donose pre svega zbog zdravlja, to je neminovnost. Međutim, ponavljam, fudbal bez publike je kao kad idete u pozorište gde glumci nastupaju, a niko ih ne gleda. Žao mi je zbog momaka, obzirom da zaslužuju podršku. Istovremeno, njima mogu da izrazim zahvalnost za moralno-etičke norme, za profesionalizam, za sve što su izdržali, naporno i kvalitetni su radili, nadam se da će im se to vratiti.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Inđije zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Čukarički