Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba Dejan Rađenović ističe da kao i druge kolege nije imao puno vremena za formianje ekipe i uigravanje za start šampionata, ali da je najvažnije da ekipa u meč uđe sa pravim pristupom:

’’Idemo u goste ekipi koja je sada već stabilan superligaš, koja ima trenera koji je u dva mandata već tri godine sa njima, tako da je to jedna ekipa koja se dobro poznaje i koja dugo igra zajedno. Očekujem tešku utakmicu, ipak je prvo kolo i sve to nosi neku težinu. Mi smo se vratili u Super ligu i nadam se da momci shvataju to kako treba i da će izaći odgovorno i disciplinovano, kao i da će ono što smo radili na treninzima ispuniti i na terenu. Imamo i nekih kadrovskih problema, ne mogu da računam na Slavišu Stojanovića, pod znakom pitanja je i Marko Klisura, ali izvešćemo najjaču ekipu koju imamo na raspolaganju u ovom trenutku. Kao i druge ekipe i druge kolege imali smo problema da tokom kratke pauze oformimo i uigramo tim, ali tako je kako je, nema kukanja. Mi moramo u meč da uđemo orni i željni, kao i da sa terena izađemo uzdignuta čela, a i od protivnika će zavisiti da li ćemo kući otići sa jednim ili tri boda.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i OFK Bačka zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.