Šabačka Mačva u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da su prvi mečevi u sezoni uvek neizvesni i da su ekipe ’’stegnute’’:

’’Bačka je i novi i stari superligaš, ekipa sa kojom smo uvek igrali neizvesne utakmice. Mislim da će takva biti i ova utakmica, samim tim što je prva, sve ekipe su stegnute i maksimalno prilaze toj prvoj utakmici. Bačka je dosta promenila ekipu u odnosu na period kada su igrali Super ligu, ali znam sve te igrače, poznajem i trenera, tako da očekujem dobar i neizvestan meč. Mi smo imali malo kraći period za pripreme, iz različitih razloga nismo otišli ni na pripreme. Radili smo ovde u Šapcu, ali sve to nije alibi i pokušaćemo da rad sa treninga preslikamo na teren i da već u prvom meču zabeležimo pobedu i obradujemo naše navijače, koji će nam naravno mnogo nedostajati na tribinama.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i OFK Bačka zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Mačva