Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba gostiju Žarko Lazetić ističe da Nišlije bez obzira na kasni početak priprema poseduju individualni kvalitet i da njegovu ekipu neće zavarati eventualna slabija forma protivnika:

’’Zadovoljan sam kako su se momci odnosili prema obavezama. Uočio sam dosta dobrih stvari na utakmicama, neke probleme smo detektovali i težićemo da ih eliminišemo. Prvo kolo će pokazati koliko ćemo naš model igre moći da sprovedemo u delo. Za relativno kratak rok rada od četiri nedelje urađeno je dosta korekcija i ispravki i verujem da ćemo biti pravi već u Nišu protiv Radničkog. Postoje određene nepoznanice, jer svi izlaze iz pripremnog perioda. Respektujemo Nišlije i njihove visoke pozicije u Super ligi. Doveli su proverene i iskusnije igrače upravo na one pozicije gde su odradili transfere, tako da neće odstupiti od svog prepoznatljivog stila igre. Poseduju individualni kvalitet i neće nas zavarati njihova eventualna nespremnost zbog problema sa koronom. Nama je prevashodni cilj da napredujemo i da sprovodimo u delo stvari sa treninga.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Metalca zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Metalac