Beogradski Partizan u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da je ekipa Napretka najteži rival Partizana od kada je on na klupi, kao i da su prvi mečevi u sezoni uvek teški, dok se ne uhvati takmičarski ritam:

’’Verujem da smo se dobro spremili. Prve utakmice su uvek teške, čak i kad nije ovako vruće, dok se ne uhvati takmičarski ritam, ali verujem da smo spremni da odgovorimo svim zahtevima i izazovima. Očekuje nas najteži rival bar otkako sam ja u Partizanu. Više smo imali problema s Napretkom nego sa bilo kojom drugom ekipom u Super ligi i to poziva na oprez. Trudio sam se da pripremim ekipu na tu prvu utakmicu, jer samo ako izađemo na teren sa motivom i željom, kao da je u pitanju Crvena zvezda ili neka evropska utakmica, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To ove godine generalno važi za sve utakmice u Super ligi, a za ovu prvu pogotovo. Verujem da možemo i da smo izvukli pouke iz svega što se dešavalo prošle godine. Trudio sam se i trudiću se da objasnim igračima da ovo nisu male utakmice.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Partizana zakazan je za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova.