Beograd: Početak letnjih priprema ’’brđana’’ za novu sezonu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1004

Prozivkom igrača danas su započele pripreme ekipe Čukaričkog za početak sezone 2020/21 Linglong Tire Super lige Srbije.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Aleksandar Veselinović je zajedno sa pomoćnicima obavio prvu prozivku pred početak nove sezone. Prethodno su fudbaleri belo-crnih obavili testove na prisustvo virusa COVID-19. Jutros je prva grupa igrača odradila i tradicionalne preglede pred početak nove sezone u Zavodu za sport i medicinu rada na Košutnjaku, dok će druga grupa taj posao obaviti u četvrtak ujutro.

Na prvoj prozivci treneru Veselinoviću se javilo 28 igrača, a u odnosu na prethodnu sezonu na Banovom brdu nije bilo igrača pozajmljenih iz Mančester sitija i Udinezea, Slobodana Tedića i Petra Mićina. Osmorica igrača koji su bili na pozajmicama takođe su bilina prvoj prozivci, a to su Adrija Fratrović, Marko Rakonjac, Nikola Terzić, Novak Mićović, Marko Šarić, Bojica Nikčević, Andrija Fratrović i Kosta Aleksić. Naravno, tu je bio i ’’ostatak’’ tima od prošle sezone: Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Dimitrije Kamenović, Miloš Ostojić, Darko Puškarić, Milan Savić, Uroš Ignjatović, Miladin Stevanović, Luka Zorić, Veljko Birmančević, Marko Docić, Aleksandar Đorđević, Asmir Kajević, Stefan Kovač, Vinsent Eze, Stefan Šapić, Stefan Veličković, Ibrahima Endijae, Dilan Ortiz i Milutin Vidosavljević. Uskoro će se ekipi priključiti i Nikola Ćirković.


Fudbaleri Čukaričkog će do 12.jula raditi u Beogradu, nakon čega sledi selidba na Zlatibor gde će boraviti do 24.jula. Pre odlaska na srpsku planinsku lepoticu belo-crni će odigrati dva kontrolna susreta, protiv IMT-a 8. jula i tri dana kasnije protiv Zemuna. Na Zlatiboru, Čukarički će odigrati četiri meča, prva dva 18.jula protiv Borca iz Banjaluke i još jednog za sada nepoznatog rivala, a potom slede mečevi protiv Krupe 21.jula i Mladost iz Lučana 23.jula, na Gradskom stadionu u Užicu.

FOTO: FK Čukarički

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte