Ekipa Crvene zvezde u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera, i proslavlja osvajanje 31. titule šampiona države.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je njegov tim u potpunosti zaslužio titulu i pravi spektakl na zatvaranju uspešne sezone i najavljuje debitantski nastup Seku Sanogoa u crveno-belom dresu:

’’Sutra je lep dan za Crvenu zvezdu i svakog našeg navijača. Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji će pozdraviti naše šampione. Poslednja utakmica u takmičarskoj godini za nas, videću još kakav ću sastav izvesti na teren. Iako će biti pravi spektakl u koji ćemo morati da se uklopimo, utakmica neće biti revijalnog karaktera za nas. Radimo analizu po protokolu, razmišljamo o Proleteru, ali videćemo sutra u kom će sastavu izaći, da li će ukazati šansu mlađima, koje su im ambicije. Što se nas tiče, ko god zaigra sutra, mora da ispoštuje dan i spektakl. Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u njenom osvajanju. Svoj debi u crveno-belom dresu imaće Seku Sanogo. Moja odgovornost je bila da ga sačuvam, ali on je dosta radio i zaslužuje da zaigra. Možda je mogao i pre, možda i nije, ali to je prošlost. Ono što je bitno, to je da će sutra imati minutažu i da će navijači imati priliku da ga vide na terenu.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se u subotu 20.juna 2020.godine, sa početkom u 19:15 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda