Ivanjički Javor Matis u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da će njegov tim pokušati da kroz napadačku igru stigne do pobede, kao i da nije nebitno na kojoj poziciji će Javor Matisa okončati sezonu:

’’Najvažnija je uvek sledeća utakmica. U prošloj smo imali svoje prilike da pobedimo, imali dva puta prednost, ali nismo uspeli da je sačuvamo do kraja. Možemo biti zadovoljni bodom, mada smo mogli i više. U subotu igramo poslednju utakmicu u sezoni, protiv Inđije, gde se odlučuje ko će biti 13. i 14. u prvenstvu, tako da, sa te strane, ova utakmica je pitanje prestiža. Nije isto da li ćemo biti 13. ili 14. Moramo pokušati da zaokružimo sezonu pozitivnim rezultatom. Imamo motiv da se pokažemo u najboljem svetlu i kroz napadačku igru dođemo do toga da, ako je moguće, Petković ostane u borbi za prvog strelca lige, za koju se sa ekipom borio cele sezone. Sa druge strane, utakmica će biti specifična i zbog toga što će se na njoj od fudbala oprostiti dugogodišnji kapiten i član ovog kluba, Ivan Cvetković. Svi znamo koliko je pružio klubu i gradu i pozivam publiku da dođe u što većem broju, da ga ispratimo u igračku penziju. Njemu i njegovoj porodici želim sve najbolje.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Inđije igra se u subotu 20.juna 2020.godine, sa početkom u 14:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Javor Matis