Subotički Spartak u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da i pored kadrovski problema na raspolaganju ima igrače koji mogu da nadomeste bilo čiji izostanak:

’’Dočekujemo ekipu koja igra dosta tvrd fudbal i koja zna da igra na rezultat. Primaju jako malo golova tako da očekujem da i sutrašnji naš duel bude čvrst. Međutim, mi gledamo samo u naše dvorište. Imamo određenih kadrovskih problema, nekoliko povređenih i rovitih igrača, pa ćemo gledati da sutra izvedemo ekipu koja je zdrava i spremna da se suprotstavi protivniku. Pokazali smo i u ranijim utakmicama da imamo puno dobrih igrača koji mogu da nadomeste bilo čiji izostanak. Izostaće sigurno Jočić i Vidaković, zbog parnih kartona, zatim od ranije povređeni Tufegdžić, kao i kapiten Milošević. Izvešćemo najjači mogući sastav od raspoloživih igrača koje imamo.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u petak 19.juna 2020.godine, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Spartak ŽK